„ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“ повикува на голем масовен собир во вторник!

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ повикува на голем масовен собир на 21-ви март, во вторник.masoven

Јасно, гласно и недвосмислено сите заедно, граѓаните на Македонија пред комесарот на Европската унија, Јоханес Хан, да кажеме НЕ за влада која ќе работи според тиранската пларформа, НЕ за рушење на унитарноста на државата. Сите заедно да ги претставиме нашите црвено- жолти линии, кога ако не сега, се вели во повикот

превземено од Курирhttp://kurir.mk/makedonija/vesti/za-zaednichka-makedonija-povikuva-na-golem-masoven-sobir-vo-vtornik-video/

Powered by keepvid themefull earn money