ИМА РАЗЛИКА: Скопје 2014 vs Македонија 2018 (ФОТО)

skopje 2014

Нашиот народ вели:„Една слика-1000 зборови!“ Ова е сликовит приказ на огромната разлика помеѓу она што го изгради ВМРО-ДПМНЕ во сите изминати години и за што доби „огромни критики“ односно проектот Скопје 2014-та и она што сака да ни го изгради владата предводена од СДСМ – изградба на станови за бегалци со симболичен наслов „Македонија 2018-та“.

Powered by keepvid themefull earn money