Македонија

image description

Официјално започнаа градежните активности на ИПА Проектот “Рехабилитација и проширување на канализационата мрежа во Општина Берово “

Вчера во Берово и официјалното започнаа градежните активности на еден од најголемите проекти кои ќе се реализираат на…

0 Shares

Powered by keepvid themefull earn money