Истражи ја Македонија

Берово - македонската Швајцарија

Има нешто чудно во овие планини. Привлекуваат како магнет, па кога си заминувате ви останува некоја жал во душата. Можеби приказните на луѓето, можеби нивната отвореност и срдечност се дел од тоа чувство. Бидејќи никаде, навистина никаде немам сретнато вакви луѓе, кои ве канат на гости иако не ве познаваат, кои ви даваат а не бараат ништо за возврат.

Powered by keepvid themefull earn money